0
0

Dezumidificator de aer Fram

Fram
FDU-M12
4600.00
MDL
Capacitate dezumidificare: 12L/24H,
Capacitate rezervor: 1.6L,
Control Wi-Fi,
Super Ionizare, filtru HEPA 13,
Timer 24H,
Autorestart

Dezumidificator 2 in 1 – dezumidificare si purificare
Calitatea aerului este imbunatatita si casa dumneavoastra este protejata, cu ajutorul dezumidificatorului Fram cu sistem de filtrare HEPA si functie de Super Ionizare.

Super Ionizare
Curatarea aerului si neutralizarea mirosurilor neplacute este realizata prin eliberarea de ioni pozitivi si negativi similari cu cei din natura. Mai mult, aceasta functie contribuie la retentia prafului si a polenului, dar si altor particulele mici, care pot declansa alergii respiratorii. Pentru ca tu sa te bucuri de viata intr-un mediu sigur si relaxant.

Capacitate maxima dezumidificare 12l/24h Cu o capacitate maxima de dezumidificare de 12l/24h si rezervor de 1.6L, dezumidificatorul Fram te ajuta sa pastrezi o umiditate optima in casa si este recomandat pentru incaperile cu suprafete cuprinse intre 20 si 35m2.
Control electronic Setezi simplu si rapid, cu ajutorul panoului de control electronic, atat nivelul de umiditate, cat si modul de functionare dorite. Display-ul aparatului iti permite sa verifici in orice moment care este gradul de umiditate din incapere.

Higrostat incorporat Higrostatul iti permite sa setezi nivelul de umiditate relativa la valori cuprinse intre 35% si 85%. Daca valoarea setata este depasita, aparatul se va opri automat, astfel incat sa asigure un climat optim in incapere. Control WiFi

Categorie: Umidificatoare de aer